Vår trender på accessoarer

Nu är det vår igen och det har kommit väldigt mycket snygga accessoarer att välja mellan. För att se så trendig ut som möjligt så gäller det att använda rätt mobilskal, smycken, skor och väskor. Accessoarer är perfekta för att komplettera sin outfit. Accessoarer ger outfiten det lilla extra. Matcha gärna dina accesoarer med varandra. Ett par örhängen som matchar ditt halsband ser väldigt bra ut.

Mobilen

Mobilskalen är väldigt populära och ses som en viktig modeaccessoar. Dom trender som gäller just nu är läder skal, färgglada skal och metallskal. Ett plånboksskal i brunt eller svart läder är både praktiskt och snyggt. En färglad baksida på din telefon som matchar dina skor ser väldigt bra ut. Robusta och snygga skal med kanter av färgat aluminium.

Smycken

Stora dinglande örhängen med glimrande guld och gärna mycket olika detaljer. Choker halsband med snygga detaljer som stenar och juveler. En stor trend är halsband med ett stort hänge som matchar dina örhängen.

Skor

Vårens sko trender överraskar nog många. Cowboyboots höga som låga är en väldigt stor trend som ser riktigt bra ut. Färgen silver är något som blivit populärt på skor. Spetsiga tår gärna med en stark färg som orange eller blå.

Väskor

Mini väskan har blivit riktigt populär inom accessoarer. Den ser mera diskret ut och är enkel att bära på. En mag väska som inte är för stor ser både bra ut och är praktisk. Metall inspirerade färger eller vackra mönster är de största trenderna när det gäller väskor.