Trender bland träningskläder

Stilrent, minimalistiskt och elegant är ofta ledord för många av oss när det gäller val av nya kläder. Men visst finns det ett undantag som låter oss visa en mer djärv sida av oss själva och det är våra träningskläder. Det är bara att blicka tillbaka på 1980-talet, då man kunde man se träningsgurus som den fortsatt mycket populära Jane Fonda bära åtsittande tights och en body.

Färg är det nya svarta

Visst kan det vara praktiskt med lite basfärg i träningsgarderoben, men framförallt stör det inte att våga sticka ut lite. Det handlar såklart om att hitta något snyggt att känna sig bekväm i, oavsett om det är åtsittande eller bylsigt. Vi ser nu gärna att kläderna även är hållbart producerade. Håller du med? Köp dig något passande tillverkat av indisk bomull som är ekologiskt producerad.

Träna hemma oavsett kläder

Vi vill kunna använda våra älskade träningsplagg i mer än en säsong utan att tröttna. Fokus är på tyget, ett tyg som ska vara skönt att träna i, se bra ut efter flertalet tvättar, och en lite annorlunda passform är det som urskiljer plagget. Tanken är att hjärnan ska få en liten paus då vi tränar hemma eller på gym.