Träningskläder även utanför gymmet

Träning, kropp och hälsa är mer aktuellt än någonsin. Det är inte så konstigt heller, vem vill inte se smalare och snyggare ut? Oavsett om du själv tränar eller inte, så har gymmet hittat ut till gatorna. För tjejer är det tights, färgglada joggingskor, sport-bh och snygga vindjackor som gäller. För killar har modetrenden inte riktigt hittat fram på samma sätt.

Det märks tydligt att denna trend fortfarande är stark, framförallt eftersom nätbutiker som Sportamore och andra går riktigt bra. Träningsbloggar har tusentals följare idag och de har ännu fler följare på sociala medier som Instagram och Facebook. På många sätt är det just dessa profiler som sätter trenderna.

Hitta en träningsoutfit som passar dig

Det bästa sättet att skrapa ihop en snygg träningsoutfit är att börja träna själv. Oavsett om det är gymmet eller enkla promenader du vill köra på så finns det kläder och skor som passar till just detta. Det är många saker som gör att just träningsoutfits känns lite snyggare än andra plagg. Framförallt handlar det om att du faktiskt känner att du gör något hälsosamt när du tränar med din träningsoutfit på. Denna känsla kan du sedan återuppleva efter ett tag genom att bara sätta på dig kläderna igen.

Anpassa efter vädret

Beroende på vilken årstid och vilket väder det är kan man behöva tänka till lite extra på exakt vilka kläder som bäst lämpas. En metod man alltid kan falla tillbaka på är lager på lagermetoden. Varje lager har sin uppgift i det stora hela och tillsammans hjälper dessa till att hålla en torr och tillräckligt varm. Ett vanligt misstag bland nybörjare under höst och vinter, men speciellt vinter, är att klä på sig så att man är varm redan när man kliver ut. Som man tränar kommer man bli varmare och är man redan varm innan man kommer igång kommer det mest troligt bli väldigt varmt och svettigt en stund in i träningen.

Ta med dig barnen när du tränar

Ett bra tips är att försöka få med barnen när du promenerar eller tränar. På så sätt kan ni tillbringa lite kvalitetstid tillsammans samtidigt som ni rör på er. Du hittar massor av prisvärda träningsplagg för barn på nätet idag. Om du startar en blogg om just er träning tillsammans så kanske det är du som blir nästa trendsättare från bloggvärlden. Kom bara ihåg att det faktiskt inte är utseendet som är det viktiga när ni ska träna, utan själva träningen i sig.