Prylarna som passar stilen

Som modeälskare har den tekniska utvecklingen som skett gällande kanske främst mobiltelefonen varit helt otrolig. Dels så har det skapat helt nya sätt att kommunicera och konsumera mode genom sociala medier och internet. Men det har även i sig blivit en ny mode attiralj som fritt går att välja efter tycke och smak. 

Modemobilerna

Om man älskar prada eller något annat stort modemärke så finns idag möjligheten att köpa någon av de specifika modemobilerna som de släppt. Just prada har släppt sina modemobiler tillsammans med företaget LG, men det finns även andra alternativ. 

Problemet med de flesta av dessa är dock tyvärr att de inte riktigt är lika väl fungerande som det är snygga. De som gillar sina iPhones vill nog helst inte byta. 

Skal och fodral

Som tur var så finns det dock alternativ. Idag finns det ett otroligt utbud av snygga och högkvalitativa mobilskal och fodral att välja bland på marknaden. Det går med det att göra sin mobil både snygg och unik, utan att för den delen behöva byta mobil varje gång man byter outfit.  

Vissa fodral fungerar dessutom som plånbok vilket gör att man kan minska hur mycket man behöver bära med sig i fickorna eller handväskan. Man behöver dessutom inte välja bort en viss mobiltyp då utbudet av skal på till exempel iPhonebutiken är otroligt stort. 

Hörlurar

För att kunna lyssna på musik från mobilen så väljer de allra flesta att köpa ett par hörlurar eller ett headset. Även dessa har i mångt och mycket blivit ett otroligt bra sätt att uttrycka sig modemässigt. Kanske främst då tack vare företag så som Beats by Dre och Skullcandy, men även de klassiska hörlurstillverkarna som Sennheiser har börjat producera mer snygga och moderiktiga hörlurar.