Mode för dig som gillar hockey och NHL

Mode och trender är inte alltid det vi skulle förknippa med idrott. Men dessa två fenomen har närmare koppling än du kan tro. När det gäller att designa matchtröjor, särskilt till lag i de större ligorna, lämnas ingenting åt slumpen.

Många fans upplever en stark identifiering med favoritlagets färger. Så pass att vi gärna samlar på oss en uppsjö av souvenirer med rätt lags logga på. Vi kan inte förneka idrottens påverkan på modet och vice versa. Särskilt när stolta fans samlar på lagets signerade tröjor, år ut och år in utan att hävda ett modeintresse. I kontrast består modet till stor del av bekväma sportkläder, även bland de som aldrig idrottar.

Idrott och samhället

Idrotten, inklusive vår personliga favorit, ishockey, är inte frånskild resten av samhället. Att gå på match är ju en riktig folkrörelse. Till vardags och träning är våra kläder kanske mest designade efter funktion, men det vi ser på planen under matcherna är i högsta grad relaterat till modet. Så var inte rädd för att omfamna ditt intresse för kläder, det är aldrig fel att vara lite stilmedveten. Om du är intresserad av att shoppa riktigt snygga supporterkläder kan du klicka dig vidare här.