Hösten är definitivt här

Det är bara att kostantera att hösten är definitivt här och vi går mot vinter oavsett om vi vill eller inte. Det blir allt kyligare utomhus och vi behöver kolla över vår vinter garderob. Hur är det med våra jackor, klarar de en vinter till eller måste vi köpa något nytt?

Dags för ny vinterjacka?

För att vi ska hålla oss varma under den smällkalla vintern så gäller det att vi har ytterplagg som kan klarar av denna kyla. Det finns mycket snyggt att hitta på nätet och man kan bläddra sig runt och titta på det utbud som finns. Du hittar säkert något som du tycker om och som du kan tänka dig att ha i din vintergarderob. Det är skönt att ha lite att välja bland när väl kylan kommer. Så det kanske är lika bra att köpa fler än en vinterjacka. Kanske en kappa av något slag skulle också behövas för att både vara lite mer välklädd och hålla kylan ute.

Mer värmande plagg

När minusgraderna kommer så gäller det att vi ser till så vi inte fryser när vi går utomhus. Mer värmande plagg som kan vara bra att skaffa sig är mössa och handskar. Men också skor som håller oss varma om våra fötter. Man kan lägga ett passande par skor i en väska som man kan ta på sig när man kommer inomhus. Se till så du är väl klädd när du är utomhus vintertid. Det är inte någon trevlig känsla att frysa.