Håll dina skor fina längre

För att våra skor ska kunna användas så gäller det att vi tar hand om dom på bästa sätt. Håll dins kor finare längre genom att ta hand om dom och vårda med skoputs, skoblock och annat som är bra för dina skor.

Det är en fördel att köpa hem det som du behöver för att vårda dina skor. Ett skovårdspaket där det finns putsmedel, skokräm, borstar, skoblock och många bra skotillbehör för att på bästa sätt ta hand om dina skor. Visst är det skoj att köpa nya skor men om du inte vårdar skorna så kommer du att få köpa skor ofta och det kanske inte är lika roligt. Det är inte alls svårt att ta hand om de skor som man redan köpt och de hänger med betydligt längre med rätt skovård.

Du kan redan dag ett börja vårda dina skor. En behandling innan du börjar använda dom är bara en fördel. Olika skor behöver olika vård. Skinnskor behöver näring till skinnet för att behålla glansen och ge en bra passform. Se till att köpa skoblock som gör det mycket enklare när du ska putsa dina skor. Dessa skoblock kan du placera i utvalda skor och flytta runt om du inte köper skoblock till alla dina skor. Ett enkelt och bra tips är att låta dina skor få vila en dag eller två mellan att de används. Detta förutom annan skovård är bra för dina skor.