Ett vardagligt mode

Livet är inte alltid fest och glamour utan vi har för det mesta vardagar då man klär sig relativt normalt och inte tar finkostymen eller galaklänningen då man går till arbetet.

Det vardagliga modet är något som man kan känna sig rätt så ledig i och tycka det är bekvämt. Vi ha alla olika klädkoder för det arbete vi utför och vissa kan vara strikta medans andra kan vara väldigt stiligt klädda. Alla är vi olika och alla har oliak klädkoder på sitt arbete.

Under helg och annan ledighet så kan man klä sig precis som man känner för. Det kan vara att man går i träningskläder en hel helg utan att någon bryr sig. Idag så är många träningsplagg riktigt tjusiga så man nästan inte se skillnad mellan dessa och andra vardagliga kläder.

Huvudsaken är att man är bekväm i det man klär sig i. Självklart så väljer man inte träningsplagg om man ska gå på gala fest utan då slinker man i något passande för tillfället. Träningsplaggen passar bäst på fritiden. Däremot så kan det vara skönt att efter en arbetsdag kliva i ett par träningsbrallor och bara krypa upp i soffan efter en god måltid och slappa till en stund.