Ensam i sitt slag på stranden

Var och en vill ha en exklusiv baddräkt. Man vill framstrå som strålande på stranden, och dessutom vill man själv känna sig självsäker och stolt över sin kropp.

För att uppnå den känslan då man går ner till stranden bör man höga krav på både kvalitet och utbud. Man vill hitta en bikini som har den perfekta passformen och som återspeglar den egna personligheten; den aktiva och modemedvetna kvinnan, eller kvinnan som gärna vill återspegla en känsla av lite lyx och världsvana.

Ända sedan bikinin introducerades i mitten av 1940-talet har den varit ett objekt för modevärlden, även om den egentligen blev populär först efter att Brigitte Bardot fotograferades iklädd en modern bikini.

Det finns som bekant en hel del olika bikinimodeller, och de flesta finner man hos PHAX. En fin form och ett bra stöd hittar du i push-upen, oavsett om du har stor eller liten byst. Vidare hittar man ett brett utbud av bandeaus, halternecks och triangelbikinis, samt strandplagg. För att forma pricken över i:et i strandlooken kan man matcha olika bikinis eller baddräkter med andra strandkläder.

PHAXSvimwear.se lanserar ett par kollektioner per år, en kollektion för vintermodet och en för sommarens mode. Man hittar alltid ett brett sortiment online, bikinis för varje smak och bikinis som garanterat gör kunden unik på badstranden; varje bikini klipps nämligen ur ett enda stycke vävt tyg.

PHAX swimwear, ett varumärke med ursprung i Colombia, finns i online-butiker i över fyrtio länder världen över. Man kan förvänta sig en snabb leverans av de lyxiga och detaljrika baddräkterna, och dessutom direkt hem till kunden.