Alltid rätt i denim

Denim är en trend som aldrig går ur tiden. Tidlösa modeller och trendiga snitt samsas på hyllorna i butikerna och kan kombineras med andra plagg för en moderiktig outfit som passar tiden. Faktum är att denim har har använts i jeans i 140 år och är idag ett av de mest använda klädesplaggen i världen. Man kan helt enkelt inte vara fel i denim.

Denimplagg är hett i vår och kan bäras i enstaka plagg eller från topp till tå. Du kan bära denim som ytterplagg, toppar, byxor eller som accessoarer. Både skor och smycken tillhör vårens trend och kan vara den perfekta detaljen för din outfit. Våren 2016 är det långa längder som gäller liksom patchwork och råakanter på plaggen. Vi hittar plagg i alla tvättar, vitt, otvättad och ljus denim. Komplettera outfiten med vita och svarta accessoarer för den kompletta looken så hakar vi på trenden hos bland annat Fendi.

Jeansjackan är ett måste för basgarderoben och i vår är det en återblick till 90-talet med sin lite lösare jackmodell som gäller. Fortfarande kan vi hitta nötningar på tyget och jeans med hål över knät är helt rätt liksom kjolar i olika längder med knappar och shorts med råa- fransiga- kanter.

Som det självklara valet för denim har vi Levis som alltid är ett hett märke. På internet kan man hitta riktigt bra rabatter på Levis och man kan handla lite extra för samma peng vilket kan passa perfekt för tillexempel accessoarer till din outfit.