Accessoarer för mannen

Slipsen har alltid varit en populär accessoar för mannen och idag innebär det inte bara att man har en viss status om man bär slips utan den har blivit ett sätt att förstärka och framhäva mode och klädstilar. 

Accessoarer för män är en ständigt växande marknad. Det finns allt från slipsar, slipsnålar, manchetter och näsdukar att komplettera sin kostym med både till vardags och till fest och en uppsjö av härliga halsdukar, handskar och mössor att använda till ytterrocken. Det är lätt att med accessoarerna växla mellan olika stilar och hänga med i modet. Idag är det lika okej att ha skjorta och slips till jeans som till finbyxan. 

Klocka, plånbok och solglasögon är andra accessoarer som passar alla och kan bytas allt eftersom man byter stil under dagen. En variant på arbetet, en annan lite mer casual hemma och en lite mer trendig till utekvällarna eller after work med kollegor och vänner. För de män som inte vill bära klocka på armen så finns många moderiktiga armband att komplettera med istället. Det har kommit betydligt mer manliga accessoarer att välja på idag så du kommer garanterat att hitta något som passar dig.

Stil, form och funktion går att komlettera på alla möjliga sätt och varianter. Accessoaren du väljer är till för att förstärka och förhöja intrycket av din outfit och det gäller att hålla sig ajour med de senaste modetipsen inte bara vad gäller accessoarer utan givetvis även frisyren och kläderna. En accessoare kan vara pricken över iet som gör att du trivs med din outfit. I vissa fall så kan det räcka med rätt klocka till de kläder som du väljer.